Κόστος αποστολής

Κόστος Αποστολής

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

  • ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ πλέον 24% ΦΠΑ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.

  • ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,40€ πλέον  24% ΦΠΑ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,40€ πλέον 24%  ΦΠΑ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€ πλέον 24%  ΦΠΑ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολή, εντός Αττικής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4€  πλέον 24%  ΦΠΑ .
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 120€ ανά αποστολή.

Δεν υφίσταται Αντικαταβολή για προορισμούς εκτός Αττικής. Σε αυτή τη περίπτωση θα χρειαστεί να επιλέξετε έναν από τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής.

*Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των  “200€”