Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

1. Με Αντικαταβολή Μετρητοίς

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολή, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5 Ευρώ.
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 499€ ανά αποστολή.  Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

2. Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Δικαιούχος:  ΔΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑIBAN – GR8101107150000071500585303

Στην αιτιολογία της κατάθεσής σας είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με την ολοκλήρωσή της, καθώς και το ονοματεπώνυμό σας. Προκειμένου να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, παρακαλούμε να μας αποστείλετε  το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@websnet.gr  ή ενημερώστε κάποιον εκπρόσωπό μας τηλεφωνικά στο 2117153565 .

Όλες οι τραπεζικές καταθέσεις που πραγματοποιούνται μέσω ίδιας τράπεζας δεν επιβαρύνονται με έξοδα προμήθειας. Σε περίπτωση που κάποια κατάθεση γίνει μεταξύ δύο διαφορετικών τραπεζών τα έξοδα προμήθειας επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας ενημερώνουμε ότι  μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας σας θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την κατάθεση. Μετά το πέρας των τριών ημερών η παραγγελία ακυρώνεται.

3. Με χρήση Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας

Όλες οι παραγγελίες με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας γίνονται μόνο Online μέσω της ιστοσελίδας μας. Επιπλέον, για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας  της Viva Payments η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

-Η Viva Payments Services S.A (Viva Payments) είναι ένα αδειοδοτημένο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος για δραστηριότητες στην περιοχή ΕΟΧ-31 και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

4. Πληρωμή με Klarna σε 3 Άτοκες Δόσεις

Με αυτή τη μέθοδο πληρωμής μπορείτε να ξοδέψετε μεταξύ 35 € – 1.000 €