8Σεπ

Η διαχείριση των καναλιών social βασίζεται στη στρατηγική marketing που θα αναπτύξουμε και περιλαμβάνει την δημιουργία ευπαρουσίαστων γραφικών στοιχείων και στοχευμένων κειμένων και την ανάρτησή τους στη μορφή που δέχεται το κάθε κανάλι (π.χ. post στο Facebook και το Twitter,Instagram κλπ).
Τα κανάλια που θα επιλέξουμε εξαρτώνται από τον κλάδο σας και το κοινό που θέλουμε να στοχεύσουμε. Σε κάθε περίπτωση στη Websnet θα σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που θα καλύψουν πλήρως τις δικές σας ανάγκες.

Το περιεχόμενο μιας ανάρτησης εξαρτάται από το κανάλι και μπορεί να είναι ένα σύντομο κείμενο, μία εικόνα, ένα βίντεο, ένα slideshow ή μία κινούμενη εικόνα, ένας διαγωνισμός, ένας σύνδεσμος από την ιστοσελίδα σας, ένα προϊόν ή μία υπηρεσία και άλλες επιλογές.

Στη  Websnet αναλαμβάνουμε

  • Μηνιαίο Πλάνο Αναρτήσεων

Οι αναρτήσεις στα social κανάλια οργανώνονται σε μηνιαίο πλάνο – ημερολόγιο που ορίζει ακριβώς το πρόγραμμα και το περιεχόμενο τους. Το πλάνο αυτό δημιουργείται από τον προηγούμενο μήνα ώστε να υπάρχει συνοχή και συνέπεια στα posts και πάντα σε συνεννόηση με εσάς. Για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα μετράμε όλα τα στατιστικά που μας παρέχουν τα κανάλια με ένα συνδυασμό εργαλείων analytics και τα επεξεργαζόμαστε για να μεγιστοποιήσουμε την κατανόηση του κοινού μας και συνεπώς την απόδοσή μας.

  • Δημιουργία Γραφικών & Κειμένων

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία κειμένων υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνουν τα κατάλληλα #hashtags και ανταποκρίνονται άμεσα στο κανάλι social που απευθύνονται. Το υλικό το δημιουργούμε και το επεξεργαζόμαστε εμείς βάσει παρεχόμενου υλικού από εσάς αλλά και μέσω πηγών του διαδικτύου με εξασφάλιση δικαιωμάτων χρήσης για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Φροντίζουμε τόσο το λεκτικό όσο το εικαστικό κομμάτι των αναρτήσεων να συμβαδίζει πάντα με το branding της επιχείρησης σας και οι αναρτήσεις γίνονται με βάση το πλάνο/ημερολόγιο marketing που έχουμε δημιουργήσει.

  • Διαφήμιση Social Media

Η διαφήμιση στα social media συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει στη στρατηγική marketing μας. Η διαφήμιση στο Facebook και η διαφήμιση στο Instagram αξιοποιεί στοχευμένες λίστες κοινού που θα δημιουργήσουμε, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με τις παροχές σας και οδηγούν σε μετατροπές πελατών.

  • Δημιουργία και Διασύνδεση Λογαριασμού

Αν δεν έχετε λογαριασμό σε κάποιο από τα κανάλια μπορούμε να τους δημιουργήσουμε εμείς κατόπιν συνεννόησης και να σας στείλουμε τους κωδικούς εισόδου, τους οποίους μπορείτε εσείς μετά να αλλάξετε σε αυτούς επιθυμείτε. Εφόσον υπάρχει ενεργός λογαριασμός στα κανάλια που επιλέξουμε τότε απλά θα πρέπει να μας δώσετε πρόσβαση ως Manager, το οποίο θα γίνει μέσω ειδοποίησης που θα σας στείλουμε ή μέσω διασύνδεσης στον υπολογιστή σας.

Tags:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριπόλεως 23, Ελληνικό, ΤΚ.16777

ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

9 Σεπτεμβρίου, 2021 07:09 μμ
10 Σεπτεμβρίου, 2021 07:35 μμ

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Powered by Websnet Solutions © Copyright 2021.